onsdag 28. august 2013

Herlig onsdagskveld på "Grava"... igjen.


Oppmuntret av forrige ukes besøk på Tyrigrava gikk Osloavdelingen til utarbeidelse av en møteplan hvor stedet ble tatt med som klubbtreff. Undertegnede laget planen og vi publiserte den i går ettermiddag. Det var derfor spennende å se hvor mange som fant veien til Gamle Mosseveien i det fine været.

Det første vi fant da vi ankom var Espen og Lilleba, på hver sin Chief, og senere dundret det inn tre BSA,er med bl.a. Christian SH, Morten Kleppan og en kar til.Andre forekomster av veteraner var en gjeng med klassiske japanere, Honda og Suzuki, en Jawa, en Tempo og en Ural (som var til salgs). Ellers var det godt fremmøte av nyere sykler. Helt på tampen dukket det også opp en HD Knuckle fra -46, med Dag Lunde ombord.1. Dags 1946 FL, en gammel ”privat-importsykkel” som kom til Norge allerede i 1952 og fortsatt har sitt 5-sifrede A-skilt. Dag kjøpte for øvrig min 37W2344 av meg. Han har i dag denne flotte 46FL samt en 38U med venstrevogn som faren han eide en gang tiden.

Dag Lundes HD Knuckle til venstre, min 37 til høyre


Men det må gjerne komme flere H-D av modellene D,V,E,R,G,U,F og W. I går var Indianerne i flertall! På den annen sider er jo dette veldig hyggelig – og det dukket opp en hel del gamle medlemmer av NVMC som man ikke har sett på lenge.  Per Jæger (tidligere 51WL) kom på sin ”dagligsykkel” av merke (sensurert).

Jeg stilte på min 37E – uten ladning. Regulatoren har tatt kvelden,og det blir jo mørkt om kvelden i august. Godt er det at batteriet erstort, men dette må jo fikses…Ingen nevnt og ingen glemt – det var TRAVELT i går. Dag og jeg ble igjen helt til det var stupmørkt og tomt – vi hadde ikke møttes på veldig lenge og hadde litt ”å ta igjen”.

Jeg var hjemme klokken halv tolv og Dag var vel ikke hjemme på Fjellhamar før nærmere midnatt vil jeg tro..

Holder været seg så gjentas suksessen neste onsdag!

Mvh Kim


Indianere i flertall blant veteranene.

Dag Øby,s Norton Dominator til venstre.

Møte blant veteranfolket.

3 stk. BSA


 

Godt oppmøte, også denne onsdagen.
HD Panhead.

Honda Minibike, kveldens minste.

Klassiske japanere, Honda og Suzuki.

Avreise fra "Grava"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar